‘Lente voordeel aanbieding!’

Laatst stond ik bij het zwembad moed te verzamelen toen de badmeester zei ‘Mag ik u een duwtje van de zaak aanbieden?’
Daar raakte ik helemaal van in de plus. 
Zo werd het Binnenkant ‘duwtje-van-de-zaak’ geboren!

Het Binnenkant Lente ‘duwtje van de zaak’ houdt in dat u van 20 tot 31 maart – vanaf het moment van het begin van de lente tot Pasen – gebruik kunt maken van de Voorjaars – Voordeel – Aanbieding:

U maakt dit voorjaar een lentefris begin met de Binnenkant thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ en u betaalt daarvoor geen €240,- maar nu slechts €120,-

Thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’

Met deze Binnenkant  thuisstudie werkt u in 24 vlotte en vrolijke on-line lessen toe naar een compleet opgeruimd maar ook een heel praktisch en gezellig ingericht thuis!

Handige & inspirerende tips!  Persoonlijke coaching.

U werkt al uw overtollige spullen & papieren de deur uit.
Kamer na kamer en kast na kast worden opgeruimd!

Deze cursus  – op afstand – is heel geschikt is voor mensen die het liefste in de beslotenheid van hun eigen huis willen leren hoe ze opgeruimder kunnen wonen en lichter kunnen leven.

‘Fijn wonen’ blog

Voor een dagelijkse dosis vrolijke wooninspiratie volgt u het blog van Binnenkant

Binnenkant deelt er leuke, gezellige, mooie, inspirerende, inventieve maar soms ook heel simpel haalbare tips & ideetjes met Jan en Alleman die – net als ik – ook graag fijn en met plezier woont.

fijnwonen.blogspot.nl

PS In de rechterkolom van dit blog kunt u zich aanmelden als lezer. U hoeft geen tip meer te missen. U krijgt alle leuke berichtjes dan gratis en voor niets in uw mailbox.