‘Reviews ontwerpen en opruimen’

‘Ik ben nog altijd heel blij met je ontwerp, heel praktisch, verfrissend en afgestemd op de weinige vierkante meters; het blijft heel ruim en licht voelen.’

 

Deze bloemen heb je verdiend, want onze opruimsessies waren plezierig en succesvol.

Het meest belangrijke dat je me geleerd hebt is anders te kijken. Ik merk dat ik nu door jouw ogen naar mijn spullen kijk en dan ineens heel goed weet wat ik moet doen.

Thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’

Wie wil dit voorjaar korte metten maken met alle rommel van overtollige spullen & papieren?

Met behulp deze thuisstudie  worden kamer na kamer en kast na kast opgeruimd!

Je werkt in 24 vrolijke on-line lessen toe naar een geordend maar ook een heel praktisch, fijn en gezellig ingericht thuis!

Handige & inspirerende tips!  Persoonlijke coaching.

Deze cursus  – op afstand – is heel geschikt is voor mensen die het liefste in de beslotenheid van hun eigen huis willen leren hoe ze opgeruimder kunnen wonen en lichter kunnen leven.

‘Fijn wonen’ blog

Voor een dagelijkse dosis vrolijke wooninspiratie volg je het blog van Binnenkant

Binnenkant deelt er leuke, mooie, gezellige, creatieve, intentieve en inspirerende – maar soms ook simpel haalbare en heel betaalbare – tips & ideetjes met Jan en Alleman die – net als ik – ook graag fijn en met plezier woont.

fijnwonen.blogspot.nl

PS In de rechterkolom van dit blog kun je je aanmelden als lezer. Je hoeft geen tip meer te missen en krijgt alle berichtjes gratis en voor niets in jouw mailbox.