‘Duwtje van de zaak’

Hoe mooi zou het zijn als u een inspirerend ontwerp in handen had dat het beste haalt uit uw huis, met een handige en mooie indeling, licht en ruimtelijk, met genoeg bergruimte en vooral ook met gezellige kamers waar u zich op uw gemak voelt. Met mooie kleuren en een goed lichtplan.  Met slimme, concrete, haalbare en betaalbare tips. Zonder miskopen en spijt achteraf.

Bij een eerste Binnenkant interieuradvies krijgt u als ‘duwtje van de zaak’ dit hele najaar het eerste uur gratis. Als u weet dat een adviesgesprek gemiddeld twee uur duurt, dan bent u deze herfst voordelig uit.

U kunt gewoon een mailtje sturen om aanspraak te maken op de korting.
Bellen mag natuurlijk ook! U bent van harte welkom!

Thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’

Wie wil dit najaar korte metten maken met alle rommel van overtollige spullen & papieren?

Met behulp deze thuisstudie  worden kamer na kamer en kast na kast opgeruimd!

U werkt in 24 vrolijke on-line lessen toe naar een geordend maar ook een heel praktisch, fijn en gezellig ingericht thuis!

Handige & inspirerende tips!  Persoonlijke coaching.

Deze cursus  – op afstand – is vooral heel geschikt voor mensen die het liefste in de beslotenheid van hun eigen huis willen leren hoe ze opgeruimder kunnen wonen en lichter kunnen leven.

‘Fijn wonen’ blog

Voor een dagelijkse dosis vrolijke wooninspiratie volgt u het blog van Binnenkant

Binnenkant deelt er leuke, mooie, gezellige, creatieve, intentieve en inspirerende – maar soms ook simpel haalbare en heel betaalbare – tips & ideetjes met Jan en Alleman die – net als ik – ook graag fijn en met plezier woont.

fijnwonen.blogspot.nl

PS In de internetversie van dit blog kunt u zich in de rechterkolom aanmelden als lezer. U hoeft dan geen tip meer te missen. U krijgt elk bericht vanzelf in uw mailbox.