Jubileum feest koffertje!

koffertje-anne-wichgersBinnenkant bestaat 10 jaar!

Zij viert dit jubileum met het doorgeef-cadeautjes-feestkoffertje!

Iemand krijgt dit koffertje met tien cadeautjes. Hij of zij mag er eentje kiezen en geeft het koffertje weer feestelijk door, eventueel aangevuld met een nieuw cadeautje!

De reis is begonnen op 5 januari; de ene na de andere leuke vrouw heeft hem gekregen en weer doorgegeven. De kofferreis kunt u hier volgen.

 

Thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’

Met deze Binnenkant  thuisstudie werkt u in 24 vlotte en vrolijke on-line lessen toe naar een compleet opgeruimd maar ook een heel praktisch en gezellig ingericht thuis!

Handige & inspirerende tips! En persoonlijke coaching.

U werkt al uw overtollige spullen & papieren de deur uit.
Kamer na kamer en kast na kast worden opgeruimd!

Deze cursus  – op afstand – is heel geschikt is voor mensen die het liefste in de beslotenheid van hun eigen huis willen leren hoe ze opgeruimder kunnen wonen en lichter kunnen leven.

‘Fijn wonen’ blog

Voor een dagelijkse dosis vrolijke wooninspiratie volgt u het blog van Binnenkant

Binnenkant deelt er leuke, gezellige, mooie, inspirerende, inventieve maar soms ook heel simpel haalbare tips & ideetjes met Jan en Alleman die – net als ik – ook graag fijn en met plezier woont.

fijnwonen.blogspot.nl

PS In de rechterkolom van dit blog kunt u zich aanmelden als lezer. U hoeft geen tip meer te missen. U krijgt alle leuke berichtjes dan gratis en voor niets in uw mailbox.