Tarieven

roodpotlood

Mijn uurtarief als binnenhuisarchitect is € 60,- 

Vaak is een sessie van een aantal uren bij u thuis (of op uw werk) voldoende.

De kosten van zo’n kortdurend advies van 2 of 3 uur zijn meestal snel terugverdiend.
Mijn vakkennis behoedt u voor kostbare ontwerpfouten, miskopen en frustraties.

Zeker als u gaat (ver)bouwen blijkt een goed doordacht plan voor de indeling van uw woning uiteindelijk de beste manier te zijn om een mooi resultaat te bereiken én om geld te besparen.

Soms is het wenselijk dat ik tekeningen en foto’s meeneem om iets voor u uit te zoeken of te ontwerpen. In dat geval zal ik van tevoren aangeven hoeveel uur ik daaraan denk te besteden.

Ik hecht er aan om heldere afspraken te maken zodat u nooit wordt overvallen door een onverwacht hoge rekening.

Bovendien is de uitdaging natuurlijk des te groter om met een bescheiden budget een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Sterker nog, ik ben net zo blij als u als ik iets weet te verzinnen dat leuker én voordeliger is. 

Als zzp-er – werkend vanuit huis – kan mijn uurtarief bescheiden blijven omdat ik geen hoge kantoorkosten heb, geen secretaresse en geen duur wagenpark. 

Als binnenhuisarchitect ben ik volkomen onafhankelijk.
Ik heb met geen enkele fabrikant afspraken over provisie of iets dergelijks. U kunt er van uit gaan dat ik u niets wil verkopen. Ik maak graag een mooi ontwerp en een prettige indeling voor u zodat u zo fijn mogelijk woont en reken enkel mijn uurtarief voor de tijd dat ik voor u aan het werk ben om dat te bereiken.


Vanwege een lange reisafstand of vanwege andere redenen is het ook mogelijk om een on-line interieuradvies te krijgen. In dat geval is het on-line uurtarief geen € 60,- maar slechts € 50,-.


Mijn uurtarief als opruimcoach is € 40,- 

In de regel wordt er een aantal afspraken gepland.

Een werkafspraak duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van uw eigen energie.
U kent mijn uurtarief en u kunt zelf uw budget bewaken.

Wilt u de kosten beperken dan kunnen we bijvoorbeeld maandelijks een werkafspraak maken waarbij u persoonlijk opruimadvies (huiswerk) krijgt waarmee u zelf in de tussentijd aan de slag kunt. 

Ook kunt u er voor kiezen om de thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ te doen.

Mocht u liever opteren voor een gezellige en leerzame opruimworkshop aan huis dan ga ik daarover graag met u in gesprek. In zo’n geval zullen de kosten – verdeeld over het aantal deelnemers – u waarschijnlijk meevallen. 


De thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ kost normaal gesproken €240,- Dat is inclusief alle materialen mijn hoogst persoonlijke begeleiding! Om meer mensen in de gelegenheid te stellen in de spannende Corona tijden met deze cursus mee te doen heb ik de prijs gehalveerd. Het voelt niet goed om deze prijs nu weer te verhogen, zeker met alle huidige ellende in de wereld. Gewoon opruimen geeft iedereen meer gemoedsrust. Dus, doe mee. Voor slechts 120,- euro komt het hele huis op orde!
Als u mee wilt doen, neemt u contact op met Binnenkant, maakt u het lesgeld over en kunt u dezelfde dag nog beginnen!

In deze on-line thuisstudie heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld.

U kunt in uw eigen tempo meedoen. Met de huiswerkopdrachten gaat u direct concreet aan de slag om opgeruimder en lichter door het leven te gaan.


Binnenkant komt naar u toe met de nieuwe Binnenkant workshop: ‘Fijn wonen’ of  ‘Opgeruimd wonen!’ aan huis! 

De prijs voor één van de ‘Binnenkant workshops aan huis’ is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden.

In principe houd ik voor deze workshops mijn uurtarief aan: €60,-  De helft van mijn reistijd reken ik mee als werktijd. De kosten verdeeld over het aantal deelnemers zullen mee kunnen vallen.


Deelname aan de cursus interieurontwerpen bedraagt €295,-

Dat is inclusief alle studiematerialen.

Deze Binnenkant cursus wordt gegeven in Zutphen.
De cursus bestaat uit acht dagdelen en een dagexcursie.

Naast alle wooninspiratie leert u – in een klein cursusgroepje met veel persoonlijke aandacht – zelf ontwerpen en heeft u na afloop een map met daarin al uw persoonlijke woonplannen – tekeningen/kleuren/materialen – voor uw eigen huis.


Deelname aan de cursus : ‘Thuis opruimen!’ bedraagt €195,-

Dat is inclusief alle studiematerialen.

Deze Binnenkant cursus wordt gegeven in Zutphen.
De cursus bestaat uit zes dagdelen steeds om de twee weken, zodat er genoeg tijd is om het geleerde thuis in de praktijk te brengen.

U leert om stap voor stap in een ontspannen sfeer uw huis, uw kamers, uw kasten en uw papieren op orde te brengen. Met huiswerkopdrachten waar u thuis gelijk mee aan de slag kunt. Boordevol opruimtips en aanmoedigingen om opruimdrempels weg te nemen.


Deelname aan de cursus: ‘Creatief met geld!’ kost €100,-
Dat is inclusief alle studie materialen.
Voor mensen met een kleine beurs is – in overleg – een aangepast tarief mogelijk.

Deze cursus wordt gegeven in Zutphen.
De cursus bestaat uit vier dagdelen met geruime tussentijd om het budgetteren gedurende een paar maanden te kunnen oefenen om het écht helemaal onder de knie te kunnen krijgen.

Tijdens de lessen krijgt u stap voor stap overzicht over uw financiële situatie zodat u die keuzes kunt maken waar uw situatie om vraagt én waar u zich prettig bij voelt.


Reiskosten / Reistijd

Normaal gesproken maak ik met opdrachtgevers de afspraak dat ik – als ik met de auto moet reizen -, de helft van mijn reistijd als werktijd reken.
Dan betaalt de opdrachtgever dus de ene helft van de reis en ik de andere helft. Zodat deze drempel te nemen blijft…


U kunt Binnenkant ook cadeau geven.

binnenkantcadeauMisschien aan iemand die ‘alles al heeft’ en juist behoefte heeft aan ruimte en rust. Of aan iemand die graag een fijne sfeer, beter licht en mooie kleuren zou willen thuis. Of aan iemand die geholpen is met een overzichtelijke thuisadministratie. Of aan u zelf…

Wie wil dit nu niet? Binnenkant, die een dagdeel – als cadeautje – aan huis komt voor een fijn wonen advies op maat of voor hulp bij het ordenen van spullen of papieren. Daarmee geeft u een onvergetelijke middag cadeau: We maken er een feestje van!

Binnenkant maakt met alle plezier een persoonlijk opgestelde cadeaubon voor u.

Meer weten? Even overleggen?
Vragen staat vrij, mail naar: info@burobinnenkant.nl
Maar bellen mag natuurlijk ook! Bel 06-10645405

U bent van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.