Blog

laarsjesvaas

Binnenkant heeft een woonblog ‘Fijn wonen’, waarop zij dagelijks een dosis leuke en mooie wooninspiratie deelt.

Het zijn inventieve, geestige, creatieve berichtjes maar soms ook heel simpele & haalbare ideetjes en tips die zij deelt met Jan-en-Alleman die – net als zij – ook graag fijn woont.

Dag Jacquelien,
Ik wil je even zeggen dat ik altijd heel erg geniet van je mooie stukken op ‘Binnenkant’. Ik reageer nooit op een enkele keer na, maar ik wil je dit wel even zeggen. Heel erg leuk en inspirerend!
Hartelijke groet,

Carola

U bent van harte welkom om er eens een kijkje te nemen.


blokje blog fijn wonen96513fec847ffccff3f4078e4cf30060Dit woonblog ben ik in begin 2013 begonnen in eerste instantie als een soort database/dagboek voor mijzelf.

Het was een plek waar ik interieurtips, wooncolumns, tijdloos mooie meubelontwerpen, creatieve of slimme opbergoplossingen en handige opruimideetjes kon verzamelen en vastleggen. Wat schetste mijn verbazing toen niet alleen vrienden en bekenden, maar ook ‘vreemde’ bezoekers de weg naar mijn blog vonden. 


bernhard en juul en de rasplampjes

Later ontdekte ik dat er een knop bestond met ‘pageviews’. Daar kon ik op zien welke blogberichten vaker gevonden werden. 

En met blijde verbazing zag ik mijn lezersgroep groeien naar 30.000 plus pageviews per maand. 


Ik weet elke dag genoeg te verzinnen. Ontspannen, zonder druk. Het is gewoon fijn om te doen. Alles mag. Zolang het maar iets met wonen of opruimen te maken heeft. Of met mijzelf. Ik struin rond op Pinterest of maak zelf foto’s. Ik schrijf zelf of verwijs naar een leuke website of een geestig / ontroerend filmpje.

Met de labels die ik onder elk stukje heb geplaatst zijn berichten ook snel terug vinden. Ben je als lezer bijvoorbeeld op zoek naar een leuke zelfmakers? Klik dan op het label DIY (doe het zelf) en alle zelf-maak-berichten komen tevoorschijn. Helemaal leuk is het als ik reacties of vragen krijg. Want dan krijgt een onschuldig persoonlijk plezier soms een vervolg met leuke ontmoetingen of mooie verhalen. Of ik word gevraagd voor een interieuropdracht of voor een workshop. Hoe leuk is dat?


Het bericht: Onder het schuine dak met zolder-opbergoplossingen staat op nummer 1 van meest bekeken blogberichten met al meer dan 82.000 bezoekers.lades onder het schuine dakrolkastjes onder het schuine dakschuifkastjes onder het schuine dak


Wilt u ook gratis en voor niets een dagelijkse dosis vrolijke wooninspiratie in uw mailbox? Dat kan! 

Klik: hier en laat uw e-mail adres achter in de rechterkolom van de internetversie van het blog in het desbetreffende invulblokje onder het totaal aantal pageviews. 

U kunt het blog ook volgen via bloglovin.  

Reacties zijn gesloten.