‘Duwtje van de zaak!’

Binnenkant helpt graag een handje en deelt af en toe een ‘Duwtje van de zaak!’ uit.

  • Bij een eerste Binnenkant interieuradvies krijgt u deze lente het eerste uur helemaal gratis! Als u weet dat een adviesgesprek gemiddeld 2 uur duurt, dan bent u voor half geld klaar.
  • Wie dit voorjaar start met de Binnenkant thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ heeft geluk, want met de voorjaarsaanbieding betaalt u geen 240,- maar slechts 120,- euro. Daarvoor krijgt u al mijn ervaring en tips in 24 vrolijke lessen en alle persoonlijke aandacht en begeleiding.
  • Omdat ik weet hoe fijn het is om thuis meer te kunnen genieten en ontspannen, geef ik een Binnenkant thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ helemaal cadeau. Heeft u een vriendin, buurman, zus of collega die heel blij zou zijn met deze thuisstudie, stuur voor 21 april een mailtje en vertel daarin waarom u juist deze persoon deze opruimhulp zo van harte gunt. Natuurlijk mag u ook uzelf als opruimkandidaat melden. De winnaar krijgt direct na Pasen bericht en kan gelijk aan de slag.

Thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’

Wie wil in 2019 korte metten maken met alle rommel van overtollige spullen & papieren?

Met behulp deze thuisstudie  worden kamer na kamer en kast na kast opgeruimd!

U werkt in 24 vrolijke on-line lessen toe naar een geordend maar ook een heel praktisch, fijn en gezellig ingericht thuis!

Voor iedereen die er van droomt om thuis met minder spullen, meer ontspannen en met meer plezier te wonen!

Voorjaarsaanbieding: Wie de lentekriebels voelt en lekker aan de slag wil in huis heeft geluk, want iedereen die deze lente start met de cursus betaalt maar de helft van de normale prijs. Geen 240,- maar slecht 120,- euro!

‘Fijn wonen’ blog

Voor een dagelijkse dosis vrolijke wooninspiratie volgt u het blog van Binnenkant

Binnenkant deelt er leuke, mooie, gezellige, creatieve, intentieve en inspirerende – maar soms ook simpel haalbare en heel betaalbare – tips & ideetjes met Jan en Alleman die – net als ik – ook graag fijn en met plezier woont.

fijnwonen.blogspot.nl