‘Boek Binnenkant met 21% korting!’

 

De Belastingdienst heeft met ingang van 1 januari 2020 de KOR, ‘de Kleine Ondernemers Regeling’ waar ik dankbaar gebruik van maakte gewijzigd.

Het komt er op neer dat opdrachtgevers geen btw meer betalen voor mijn diensten. Ik word daarmee 21% voordeliger.

Er zijn zzp-ers die hier aanleiding in zien om hun tarieven te verhogen. Binnenkant gaat dat niet doen.

Wie weet is dat voor jou nu net een leuke aanleiding om de hulp en adviezen van Binnenkant eens in te roepen?

Je bent van harte welkom!

On-line advies aanbieding

Binnenkant komt heel graag advies geven.
Natuurlijk het liefst in levende lijve, maar soms is een on-line advies voor veel mensen – en voor mijzelf – een uitkomst. Minder reizen is winst voor het milieu, bespaart tijd en is wél zo veilig.

Hoe gaat dat dan?
We hebben per telefoon overleg over de woonvragen en zetten samen alle wensen op een rijtje. Je mailt of appt mij foto’s, een filmpje en/of een plattegrond.

Ik ga er op zitten broeden en maak een plannetje voor een fijne indeling, mooie kleuren en meubels en een goede verlichting.

Dat plan mail ik terug en we bespreken dat samen dan weer telefonisch. Met een uur of twee komen we – in de regel – een heel eind. Heb ik meer tijd nodig omdat ik bijvoorbeeld iets op maat moet ontwerpen dan bespreek ik dat van tevoren, zodat dat helemaal helder is. Ik hecht er aan dat mensen nooit overvallen worden door een onverwacht hoge rekening.

En ik maak er een aanbieding van:  Mijn on-line advies uurtarief is geen 60,- maar 50,- euro per uur.

‘Fijn wonen’ blog

Voor een dagelijkse dosis, vrolijke wooninspiratie volg je – helemaal gratis en voor niets – het blog van Binnenkant

Binnenkant deelt er leuke, mooie, gezellige, creatieve, inventieve en inspirerende – maar soms ook simpel haalbare en heel betaalbare – tips & ideetjes met Jan en Alleman die – net als zij – ook graag fijn en met veel plezier woont.