Binnenlopen

Op maandagmorgen van 10 tot 12 uur houdt Binnenkant vrij inloop spreekuur bij Driekant achter het station in Zutphen.U bent welkom met een vraag, een verhaal, een probleem, een leuk plan of een uitdaging.

Ik wissel graag met u van gedachten.
Huisinrichting of een verbouwing kan onderwerp van gesprek zijn, maar ook beter opruimen, vrolijk besparen, (startende) ondernemerszaken, of inspiratie en verbinding.
Gewoon koffiedrinken en bijpraten mag ook.Om mensen die niet bij mij in de buurt wonen ook een kans te geven op een vrij-inloop-gesprek – en om mensen die vanwege Corona voorzichtig zijn met lijfelijk contact tegemoet te komen – heb ik besloten dit inloop-spreekuur ook telefonisch aan te bieden. In dat geval moet u alleen wel zelf even koffie zetten. 

Ook voor het telefonisch spreekuur kunt u beste even bellen, sms-en of mailen om een datum en tijdstip te reserveren. Dat houd ik de tijd voor u vrij.

hulstHet idee voor dit ‘spreekuur’ kreeg ik na het lezen van het boekje: ‘Een volle agenda, maar nooit druk’.
Hierin schrijft Denise Hulst over Benedictijns timemanagement en over werken met aandacht.

‘Het gaat over de kunst van beginnen, 

de kunst van ophouden en

de kunst van met volle aandacht bezig zijn daar tussenin.’Voor mij is het nuttig om een dag- en weekritme met een duidelijke structuur te hebben. Niet omdat dat bij uitstek bij me past, ik ben juist van nature meer een improviserend type, maar als ik alle warme, gezellige en inspirerende gesprekken (die ik voor geen goud zou willen missen) op maandagmorgen combineer, kan ik de rest van de week in alle rust mijn werk doen.
Dat is écht beter!

U kunt het beste even bellen, sms-en of mailen om een datum en tijdstip te reserveren. Dat houd ik de tijd voor u vrij.

U bent van harte welkom!

06-10645405

info@burobinnenkant.nl

Reacties zijn gesloten.