Cursus: Interieurontwerpen

In deze Binnenkant cursus interieurontwerpen leert u stap voor stap welke mogelijkheden er zijn voor uw eigen woonruimte.


Bent u iemand die graag kijkt hoe andere mensen wonen?

En bent u altijd op zoek naar creatieve ideetjes en tips om uw huis nog fijner in te richten of nog gezelliger of nog praktischer? 

Dan vind u het vast ook leuk om mee te doen met deze Binnenkant cursus interieurontwerpen. 


U leert om – op schaal – voor alle woonruimtes verschillende indelingen te tekenen en om voor die indeling te kiezen waar u zich het beste bij thuis zult voelen.


U krijgt heel veel interieurs te zien, u zult anders leren kijken en gaandeweg zullen de fijne kneepjes van het ontwerpen u duidelijk worden, zodat u leert hoe u aantrekkelijke kanten van een ruimte mooier uit kunt laten komen, en hoe u bijvoorbeeld meer intimiteit of bewegingsruimte kunt bereiken.


Kleur, verlichting, materiaalkeuze en meubelstijlen komen aan bod.


U leert uw eigen keuzes te maken die passen bij ú én bij uw woning.


Er wordt naar persoonlijke en ‘eigen’ creatieve mogelijkheden gezocht.


Naast het zoeken naar rust, ruimte, licht en sfeer wordt er ook aandacht besteed aan heel praktische oplossingen. Hoe u bijvoorbeeld al uw spullen mooi en handig kunt opbergen en makkelijk weer terug kunt vinden. 


Er ontstaat een inrichtingsplan dat in verschillende fases kan worden uitgevoerd, waarbij de uitdaging natuurlijk des te groter is om met een beperkt budget toch hele mooie resultaten te bereiken.


Deze cursus is zowél bestemd voor mensen die gaan bouwen of verbouwen als voor mensen die zonder al te grote ingrepen op basis van hun bestaande situatie verrassende nieuwe woonideeën willen opdoen.


Daarnaast is de cursus vooral ook leuk voor mensen die het wonen zelf als een creatieve uitdaging zien en het fijn vinden om zich daarin te ontwikkelen.


Er doen hooguit vijf mensen aan de cursus mee zodat er – in een ontspannen sfeer – veel persoonlijke aandacht is voor elk afzonderlijk plan. 
Prettig is ook dat er ruimte is om met elkaar mee te denken.


U kunt er op vertrouwen dat niemand u iets wil verkopen of ‘aansmeren’ want Binnenkant heeft met geen enkele fabrikant afspraken voor provisie of ander zakelijk voordeel. 


De cursus wordt gegeven in Zutphen en bestaat uit acht wekelijkse lessen van 2½ uur.
Als het in alle agenda’s ingepast kan worden is gaan we ook nog een dag op excursie.
Deelnemers moeten rekening houden met af en toe een uurtje huiswerk.
Cursusdata en tijden worden gezamenlijk – in goed overleg – vastgesteld.
Schoolvakanties kunnen in overleg worden vrijgehouden.


De prijs voor deze cursus bedraagt €295,- inclusief alle materialen.

Daarvoor krijgt u acht dagdelen volop wooninspiratie, leert u – in een klein cursusgroepje met veel persoonlijke aandacht – zelf ontwerpen en heeft u na afloop een map met daarin alle woonplannen – tekeningen / kleuren / materialen – voor uw eigen huis.


Voor een leuk radio interview over deze cursus op Radio Gelderland klik hier


Meer weten? Even overleggen? Aanmelden?
Vragen staat vrij, mail naar: info@burobinnenkant.nl
Maar bellen mag natuurlijk ook! Bel 06-10645405
U bent van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.