Reviews interieurontwerp

Reviews interieurontwerp & -advies

 

‘Ik ben nog altijd heel blij met je ontwerp, heel praktisch, verfrissend en afgestemd op de weinige vierkante meters; het blijft heel ruim en licht voelen.’
Ans Hoogland

 

‘Ik vroeg Jacquelien om mee te denken over de verandering van mijn slaapkamer. Na het recente overlijden van mijn man voelde de kamer ‘te vol en te leeg’ tegelijkertijd. Zelf kwam ik er niet uit. Jacquelien keek op een inlevende EN praktische manier mee. Daardoor heb ik nu een fijne leeshoek, een iets kleiner bed, hergebruikte ladekasten op een andere plek staan en een opnieuw geschilderde kledingkast. Alle kleuren zijn opgefrist. De kamer is nu echt weer een plek waar ik kan ontspannen, licht en functioneel.’
Marlies

 

Dag Jacquelien,

Zojuist jouw factuur betaald.
Nogmaals bedankt voor jouw goede/leuke adviezen en prettige manier van dat overbrengen.
We zijn er al mee aan de slag.
Hartelijke groeten,
Roy en Marieke

 

 

Beste Jacquelien
Even een kaartje voor jou om je te laten weten dat we erg blij zijn met de voor ons heel bruikbare maar ook relativerende adviezen!
We hebben een flinke verschuiving in de slaapkamer gehad en heel gezellige lampjes op de boekenkast.
Met de andere creatieve ideeën zijn we volop aan het plannen maken en dat is erg leuk! Kortom, we zijn blij met je bezoek en het advies.
Nogmaals dank en veel succes met alles!!
hartelijke groeten,

Ivan en Henny van der Spek 

 

Voor veel mensen klinkt het als overdreven of als kostbaar als ze horen, dat je een binnenhuisarchitect in de arm neemt om je huiskamer te laten inrichten. Maar daar ben ik het beslist mee oneens. Ik ben gewoon geen natuurtalent als het om dingen als inrichting gaat. Dat laat ik met alle plezier aan iemand over, die daarvoor gestudeerd heeft. En duur vind ik het al helemaal niet. Jacquelien hanteert een heel schappelijk uurtarief en heeft zo´n projectje als bij ons in een paar uurtjes bekeken. Het scheelt me vast een zeker één of meerdere miskopen, dus ik heb dat geld er heel snel uit. Jacquelien kwam de situatie persoonlijk in ogenschouw nemen. Ze vindt het heel belangrijk om haar cliënten te leren kennen, hun wensen aan te horen en vooral: de sfeer te proeven. Daarmee schept ze voor zichzelf een vertrekpunt waar vandaan ze haar plannen maakt en haar adviezen geeft.

In een uurtje of drie (ik weet het niet eens precies meer, het voelde eigenlijk gewoon als ´gezellig´) stelde Jacquelien een plan op. Een plan voor de raambekleding, het raamkozijn, de vloer, de muren, de eethoek, de zithoek, ALLES! Alles werd netjes uitgewerkt in een soort stappenplan. Er waren dingen bij, waarmee ik direct aan de slag kon. Andere dingen zijn voor later. Er staat geen druk op de ketel. Het was sowieso een heel ontspannen gebeuren.

Een groot verschil met wanneer je interieuradvies vraagt bij bijvoorbeeld een meubelspeciaalzaak. Die weten altijd precies wat je allemaal moet aanschaffen, voordat je interieur klopt. Bij Jacquelien mogen je oude meubeltjes best blijven, als die nog goed zijn. Ze geeft hooguit een advies om zo´n meubelstuk een andere ´look´ of een andere toepassing te geven.

Ja, ik ben blij, dat ik deze stap genomen heb. Ik ben de drempel over, om het één en ander te gaan aanpakken.

Omdat Jacquelien ons huis met eigen ogen heeft gezien, kan ik haar ook later nog mailen of bellen, als ik ergens over twijfel. Dat is een rustig idee. En Jacquelien is een fijne vrouw. Praktisch en ook perfectionistisch. Ik kan haar aanbevelen als binnenhuisarchitect (ze doet zowel grote als kleine, zowel zakelijke als privé projecten).

En ik weet wel zeker, dat ze ook een heel goede opruimcoach is!
Teunie Luijk

 

Veel dank voor je vriendelijke reactie en het meedenken. Ik vind het een lumineus idee om de wasmachine en de droger in de ‘technische’ ruimte te zetten en een kleine douche in die nis te laten maken! Daar was ik niet opgekomen terwijl het toch zo voor de hand ligt. Bovendien een stuk goedkoper.

Fred Olthof

 

We wilden onze nieuwe woonkamer met open keuken ‘gezellig en ruim’ inrichten en gingen naar woninginrichtingszaken voor advies. We kwamen hier niet veel verder mee en onze portemonnee leek te klein. Ik ging op zoek naar een oplossing en vroeg me af of ‘een echte onafhankelijke binnenhuisarchitect’ een goede betaalbare oplossing kon zijn. Zo kwam ik op de mooie website van Jacquelien terecht.
Het was een geweldige ervaring om haar over de vloer te hebben. Ze luistert goed naar wat je wilt en komt met zeer inspirerende, creatieve, praktische adviezen. 

We zijn direct aan de slag gegaan met alle gemaakte plannen!

Yvonne en Jan

 

Nadat we onze woning zijn verloren bij een brand lag er dan eindelijk een nieuwe bouwtekening voor onze neus! Een prachtige woning stond op papier. Erg mooi, maar een indeling om fijn te leven zag ik totaal niet voor ogen. We hebben zelf heel wat afgepuzzeld maar elk eigen ontwerp had zijn nadelen. Gelukkig hebben we Jacquelien gevonden. Ze heeft ons erg snel maar vooral ernorm geholpen.
Ze heeft al onze leefwensen ingevuld, extra mogelijkheden gecreëerd maar ons soms ook een ander inzichten gegeven.
Nu zie ik het helemaal voor me! Dit word echt een geweldig huis om in te leven, daar heb ik geen twijfel over!! Heel erg bedankt!
Mark en Herma Hoitink
 
PS Mijn ouders (die in hetzelfde bouwplan betrokken zijn) zijn inmiddels ook al om. Zij willen ook graag deskundig advies van Jacquelien.

 

Via via zijn we bij Binnenkant terecht gekomen en zo kwam Jacquelien bij ons thuis voor een advies voor de keuken, woonkamer en de ouderslaapkamer van het huis dat we aan het bouwen zijn. Vooral de keuken was een uitdaging omdat wij die uit hebben laten bouwen. Ons eerste idee was een speelkamer voor onze dochter, maar Jacquelien heeft ons weten te overtuigen dat deze ruimte als gezinsleefruimte veel meer tot zijn recht zal komen.
We zijn blij dat we ons hebben opengesteld voor haar adviezen en ze hebben opgevolgd. Het resultaat is een mooie open ruimte.
Ook voor de woonkamer met een haard heeft ze een mooi plan gemaakt, praktisch en gezellig moest het worden en dat is goed gelukt.
De slaapkamer was de grootste uitdaging, een brede ruimte, maar met een schuin dak. Gelukkig biedt de dakkapel wat meer ruimte en met een creatief idee van Jacquelien is het een ruime kamer gebleven met een speelse indeling.
Het in de arm nemen van een binnenhuisarchitect is ons zeer goed bevallen, we zijn er blanco ingestapt en hebben ons laten adviseren. Uiteindelijk hebben we bijna al haar ideeën overgenomen.
Jürgen, Marijke & Famke Rensen

 

Het is al weer even terug dat je bij ons thuis geweest bent. Ik was erg blij met je adviezen en tips. ‘Waarom zie je dat zelf niet?’, vraag ik me zelf dan ook wel af… Maar soms heb je net dat ene duwtje nodig!
Inmiddels heeft de vloer een andere kleur, hij wordt elke dag mooier. De bruine banken hebben we vervangen door zandkleurige met bijpassende ijsblauwe stoeltjes. Daar ben ik er erg mee in mijn schik!
De salontafel is van een onderstel, zwart gemaakt met botenverf, met daarop oude planken in de wax. Een succes, wat weinig moeite kostte en ook financieel leuk was.
En weet je nu wat zo leuk is? Al die positieve reacties, veel gasten denken dat ik alles vernieuwd heb! Nee dus, met een paar slimme tips hebben we een optimaal resultaat geboekt.
Anjo

 

Wij vonden het prettig om met jou te werken en we vonden vooral jouw presentatie van het ontwerp dat je maakte erg leuk. We konden meekijken in je hoofd en daardoor ook onze eigen stappen in het huis zien.
De bouwer is geweest en we hebben een aantal ideeën met hem doorgenomen die hij bij de bouw moet verwezenlijken.
Nogmaals dank voor de prettige samenwerking.
Leo en Willy

 

Hallo Jacquelien, wij hebben alles gerealiseerd volgens jou voorstel. Je bent van harte welkom om het eindresultaat te komen bewonderen.
We zijn heel tevreden met je benadering, we voelden ons steeds het uitgangspunt van je voorstellen. Het meedenken, op basis van inlevingsvermogen, heeft ons goede resultaten gegeven.
Dank je wel en tot ziens,
Bert de Wit en Jose Brueker

Reacties zijn gesloten.