Privacy verklaring

Binnenkant neemt de privacy van persoonlijke gegevens zeer serieus en gaat er zorgvuldig mee om. 

Van bezoekers van deze website die hier informatie zoeken of tips lezen worden geen persoonsgegevens verzameld tenzij zij er zelf voor kiezen om deze met Binnenkant te delen.
Aan de achterzijde van de website worden automatisch statistieken bijgehouden. Ik kan bijvoorbeeld zien wat de bezoekersaantallen zijn. Voor mij zijn deze gegevens nooit herleidbaar naar één persoon. 

Rondbrief

Voor het toesturen van de rondbrief van Binnenkant wordt alleen een e-mailadres gevraagd.
Dat e-mail adres komt terecht op de verzendlijst die enkel en alleen wordt wordt gebruikt om de rondbrief – hooguit vier keer per jaar – te versturen.
Voor deze rondbrief kan men zich simpel weer afmelden.
Het e-mail adres wordt dan direct en blijvend verwijderd.


Om mijn werk te kunnen doen, zoals bij een opdracht voor een opdrachtgever thuis, krijg ik doorgaans het adres en het telefoonnummer. Die noteer ik in mijn agenda.
Ook voor het versturen van facturen heb ik soms – als men die liever niet per mail krijgt – het adres nodig. In mijn digitale boekhouding zijn deze adressen dan ook terug te vinden.
Die naam- en adresgegevens blijven ook daar en worden niet aan derden verstrekt.

Voor de belastingdienst moet ik mijn boekhouding gegevens van de laatste zeven jaar kunnen overleggen en daarom bewaren. Eerlijk gezegd vind ik het zelf leuk om terug te kunnen kijken in mijn ‘archief’ naar alle opdrachtgevers en cursisten uit eerdere jaren. Mocht iemand graag zien dat zijn of haar gegevens gewist worden dan kan dat. Stuur dan een mailtje met dat verzoek naar info@burobinnenkant.nl  Zo niet, dan blijven die gegevens in mijn agenda en boekhouding staan. 

Wie een vraag, opmerking of klacht heeft over de verwerking van zijn of haar persoonsgegevens kan natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@burobinnenkant.nl 
Even bellen of een brief sturen naar onderstaand postadres mag natuurlijk ook.

Iedereen heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Binnenkant

Jacquelien Koopman

Groote Bolwerk 21

7202 AL Zutphen

06 10645405

juni 2018

Reacties zijn gesloten.