On-line advies aanbieding

Binnenkant komt heel graag advies geven.
Natuurlijk het liefst in levende lijve, maar soms is een on-line advies voor veel mensen – en voor mijzelf – een uitkomst. Minder reizen is winst voor het milieu, bespaart tijd en is wél zo veilig.

Hoe gaat dat dan?
We hebben per telefoon overleg over de woonvragen en zetten samen alle wensen op een rijtje. Je mailt of appt mij foto’s, een filmpje en/of een plattegrond.

Ik ga er op zitten broeden en maak een plannetje voor een fijne indeling, mooie kleuren en meubels en een goede verlichting.

Dat plan mail ik terug en we bespreken dat samen dan weer telefonisch. Met een uur of twee komen we – in de regel – een heel eind. Heb ik meer tijd nodig omdat ik bijvoorbeeld iets op maat moet ontwerpen dan bespreek ik dat van tevoren, zodat dat helemaal helder is. Ik hecht er aan dat mensen nooit overvallen worden door een onverwacht hoge rekening.

En ik maak er een aanbieding van:  Mijn on-line advies uurtarief is geen 60,- maar 50,- euro per uur.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.