Thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’

opgeruimdwonen

Trots en blij ben ik om de Binnenkant thuisstudie:’Opgeruimd wonen!’ te presenteren.

Deze cursus – op afstand – is heel geschikt – en coronaproof –  voor mensen die het liefste in de beslotenheid van hun eigen huis en in hun eigen tempo willen leren hoe ze meer ontspannen, fijner en opgeruimder kunnen wonen.Voor wie is deze thuisstudie bedoeld? Misschien ook voor u?

  • Gaat u verhuizen naar een kleinere woning?
  • Wilt u juist gaan samenwonen en gaat u twee huishoudens samenvoegen?
  • Heeft u door omstandigheden een tijdje minder aandacht gehad voor uw leefruimte?
  • Zijn de kinderen de deur uit en wilt u ruimte maken voor uzelf?
  • Leeft u met uw drukke gezin al jaren in steeds groter wordende chaos?
  • Ziet u op tegen het aanpakken van een overvolle logeerkamer, garage of zolder?
  • Bent u de weg kwijtgeraakt in uw eigen administratie?
  • Bent u na een moeilijke periode toe aan een nieuwe stap in uw leven?
  • Wilt u korte metten maken met alle ballast die u boven het hoofd groeit?
  • Wilt u fijner wonen met een huishouden dat op rolletjes loopt?

Klinkt dit bekend? Dan zou deze cursus een aanrader kunnen zijn!Deze thuisstudie bestaat uit 24 lessen met praktische huiswerk-opruim-opdrachten, waarmee u zelf gelijk thuis aan de slag kunt.


De moeilijkheidsgraad van deze aanstekelijke huiswerkopdrachten loopt stap voor stap op. U doet per mail verslag van uw opruimsuccessen en krijgt per omgaande feedback en tips van mij retour. Al uw opruimvragen worden hoogst persoonlijk door mij beantwoord en ik help u verder als er een opruimhobbel opduikt…

Kast na kast en kamer na kamer wordt vakkundig opgeruimd!
Als u dat fijn vindt krijgt u ook interieurtips om uw inrichting ‘op te leuken’.
U brengt uw administratie op orde en u gaat tijd en energie overhouden.
U maakt uw leven thuis eenvoudiger en lichter.

De thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ kost normaal gesproken €240,- Dat is inclusief alle materialen mijn hoogst persoonlijke begeleiding! Om meer mensen in de gelegenheid te stellen in de spannende Corona tijden met deze cursus mee te doen heb ik de prijs gehalveerd. Het voelt niet goed om deze prijs nu weer te verhogen, zeker met alle huidige ellende in de wereld. Gewoon opruimen geeft iedereen meer gemoedsrust. 

Dus, doe mee. Voor slechts 120,- euro komt het hele huis op orde!

Voor iedereen die het nog niet zeker weet wil ik nu het aanbod doen dat men de eerste les gratis en voor niets kan aanvragen om te zien en te voelen of het wat voor hem of haar is. Wil diegene er vervolgens mee door gaan dan is de cursus voor de aanbiedingsprijs te volgen.

Jeanet: ‘We willen je heel erg hartelijk bedanken voor handgrepen van de lessen. Hierdoor hebben we in anderhalf jaar het huis veranderd in een thuis zonder overtollige meuk.
DANK JE WEL voor je fijne manier van begeleiden. Je sleepte ons er doorheen en stap voor stap werd de verandering ingezet.’

‘Waar ik heel blij mee ben is dat ik me opgelucht en opgeruimder voel, dat ik makkelijker dingen terug kan vinden en meestal direct – zonder paniek – weet waar iets ligt! Dat was vroeger wel anders.’

Bent u benieuwd hoe rommelig u nu eigenlijk zelf bent?

Doe dan hier de rommelfactortest!

Binnen een paar minuten weet u hoe u er voor staat.

U beantwoordt (liefst naar waarheid) de vragen van deze test.
Uw rommelfactor wordt direct berekend.Met deze praktische cursus kunt u thuis direct aan de slag.
U leert hoe u dagelijks het beste kunt opruimen en ook hoe u opgeruimd kunt blijven.
Eerst worden zaken waar u elke dag mee te maken heeft aangepakt, later komen achterstallige opruimklussen (opgedeeld in haalbare doelen) aan de orde.

U krijgt tips om uw motivatie (en die van uw huisgenoten!) op een vrolijke manier fris te houden, zodat u er plezier in krijgt en meer zelfvertrouwen ontwikkelt.U leert opruimstress te voorkomen en opruimweerstanden te overwinnen.
U leert alle opruimtypes en de bijbehorende opruimsmoezen te herkennen.

U leert het belang van de geleidelijke weg en dat een goede voorbereiding al het halve werk is.

‘Hoe fijn het was dat ik elke keer een afgebakende les kreeg, die kon maken als ik er tijd voor had, dus als het mij uitkwam, en dat ik daarbij niet gepusht werd als het onverhoopt een keertje wat langer dan gebruikelijk duurde.’


Opruimen voor gevorderden! Gaandeweg de cursus komen we ook toe aan de echte lastige vraagstukken: Wat kunt u doen als u (te) veel spullen heeft met een – voor u – hoge emotionele waarde? Of hoe zorgt u er voor dat uw huis niet vol slibt met spullen die u niet voor u zelf bewaart maar voor anderen? Of hoe gaat u om met al die leuke hobbyspullen waar u al jaren niet meer aan toe komt?

Naast allemaal opgeruimde kasten en kamers krijgt u ook meer ruimte in uw hoofd en gaat u zich steeds opgeruimder voelen. Als bonus krijgt u persoonlijk toegespitste interieurtips, voor nog meer woonplezier.

U kunt er gerust op zijn dat met het doorlopen van de lessen en het maken van het huiswerk uw hele huis straks op orde zal zijn en dat u volop gaat genieten van meer tijd, ruimte, overzicht, rust en woongeluk.

 

‘Ja, als ik terugkijk: Kamers en kasten zijn zéker opgeruimder, gezelliger en minder vol. Bij ons alle drie zijn nieuwe opruimgewoontes ingevoerd. Het is een stuk gemakkelijker geworden en gebleven om spullen weg te doen, en vooral ook om niet zoveel ‘nieuwe’ spullen in huis te halen. We zijn ook veel minder vaak spullen kwijt.
En we zijn tot (soms heel verrassende) nieuwe oplossingen gekomen.
Het meest heeft mij geholpen, de stok achter de deur, het actief meedenken voor opruimproblemen, de positieve feedback! Dat werkt voor mij heel stimulerend! Voor mij was alles duidelijk en ik heb persoonlijk niet iets gemist in de cursus.’Wilt u eens beter kunnen bekijken of deze on-line thuiscursus wel bij u past?

Klikt u voor een inkijkje gerust op de inhoudsopgave en/of op een voorbeeldles

Heeft u een vraag?
Wilt u gewoon eens overleggen of deze thuisstudie in uw situatie geschikt zou zijn?

Mailt u dan naar info@burobinnenkant.nl
Bellen mag natuurlijk ook: 0575-513426 of 06-10645405

U bent van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.