‘Duwtje van de zaak!’

Binnenkant helpt graag een handje en deelt af en toe een ‘Duwtje van de zaak!’ uit.

  • Bij een eerste Binnenkant interieuradvies krijgt u deze lente het eerste uur helemaal gratis! Als u weet dat een adviesgesprek gemiddeld 2 uur duurt, dan bent u voor half geld klaar.
  • Wie dit voorjaar start met de Binnenkant thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ heeft geluk, want met de voorjaarsaanbieding betaalt u geen 240,- maar slechts 120,- euro. Daarvoor krijgt u al mijn ervaring en tips in 24 vrolijke lessen en alle persoonlijke aandacht en begeleiding.
  • Omdat ik weet hoe fijn het is om thuis meer te kunnen genieten en ontspannen, geef ik een Binnenkant thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ helemaal cadeau. Heeft u een vriendin, buurman, zus of collega die heel blij zou zijn met deze thuisstudie, stuur voor 21 april een mailtje en vertel daarin waarom u juist deze persoon deze opruimhulp zo van harte gunt. Natuurlijk mag u ook uzelf als opruimkandidaat melden. De winnaar krijgt direct na Pasen bericht en kan gelijk aan de slag.
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *