‘Binnenkant is jarig!’

 

 

Binnenkant is 1 juli jarig.

Ze wordt 12,5 jaar.

 

Omdat ik zelf midden in een verhuizing zit verschuif ik de festiviteiten die bij dit feestje horen tot na de zomer. Maar een presentje geef ik nu alvast weg.

Omdat ik weet hoe fijn het is om thuis meer te kunnen genieten en ontspannen, geef ik een Binnenkant thuisstudie: ‘Opgeruimd wonen!’ helemaal cadeau. Heeft u een vriendin, buurman, zus of collega die heel blij zou zijn met deze thuisstudie, stuur voor 1 augustus een mailtje en vertel daarin waarom u juist deze persoon deze opruimhulp zo van harte gunt. Natuurlijk mag u ook uzelf als opruimkandidaat melden. De winnaar krijgt bericht en kan na de zomervakantie direct aan de slag.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *