‘Binnenkant workshop aan huis!’

Binnenkant verzorgt met alle plezier een inspirerende workshop aan huis!

Een leuke activiteit voor vriendinnen, collega’s of buren, voor (sport)team of familiedag.

Bij een workshop ‘Fijn wonen!’ maken alle deelnemers een mooie, ruimtelijke indeling voor hun huiskamer, kiezen ze hun eigen woonsfeer met de daar bijpassende kleuren en verlichting en krijgen ze ruimtebesparende tips om zo meer rust & licht in huis te halen.

Bij de workshop ‘Opgeruimd wonen! bepaalt iedereen zijn of haar rommelfactor, geef ik een haalbaar stappenplan met 10 gouden opruim-tips, ontzenuwen we ‘dat-doe-ik-dus-niet-weg smoesjes’ en vertel ik mooiste opruimverhalen uit mijn eigen praktijk.

Twee nuttige en vrolijke keukentafel workshops; ter introductie nu met
het Binnenkant ‘Duwtje van de zaak’: Het eerst half uur gratis en voor niets.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *