‘Duwtje van de zaak’

Hoe mooi zou het zijn als u een inspirerend ontwerp in handen had dat het beste haalt uit uw huis, met een handige en mooie indeling, licht en ruimtelijk, met genoeg bergruimte en vooral ook met gezellige kamers waar u zich op uw gemak voelt. Met mooie kleuren en een goed lichtplan.  Met slimme, concrete, haalbare en betaalbare tips. Zonder miskopen en spijt achteraf.

Bij een eerste Binnenkant interieuradvies krijgt u als ‘duwtje van de zaak’ dit hele najaar het eerste uur gratis. Als u weet dat een adviesgesprek gemiddeld twee uur duurt, dan bent u deze herfst voordelig uit.

U kunt gewoon een mailtje sturen om aanspraak te maken op de korting.
Bellen mag natuurlijk ook! U bent van harte welkom!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *